Ons verhaal

Marché Maché richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van authentieke lifestyleproducten. De productontwikkelaars van Marché Maché zetten zich continu in om een collectie samen te stellen die aansluit op de geldende trends.

De producten van Marché Maché worden allen vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. We zijn voortdurend op zoek naar unieke grondstoffen waarmee wij ons assortiment kunnen uitbreiden. Al onze producten worden op onze eigen werkplaats met de hand gemaakt. Doordat wij de mensen die bij ons een leerwerktraject volgen een zo breed mogelijk aanbod aan technieken willen aanleren, is ons productaanbod relatief breed en onze collecties klein. Voordeel van deze werkwijze is dat je op deze manier altijd een uniek item in huis haalt.

bekijk collectie

Waarom Marché Maché?

Wij geloven dat iedereen de kans verdient om naar vermogen mee te draaien in de maatschappij. Werk is hierin een essentieel onderdeel. Werk biedt veel meer dan de nodige inkomsten: sociale status en identiteit zijn nauw verweven met het hebben van een baan. Vanuit deze gedachten bieden we minder kansrijke mensen die behoefte hebben aan (tijdelijke) werkbegeleiding de kans zichzelf te ontwikkelen.

Marché Maché is onderdeel van Het Werk Bedrijf. Een organisatie die zich richt op de begeleiding en bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met Marché Maché biedt Het Werk Bedrijf mensen die begeleiding op de werkvloer behoeven een leerwerkplek. Op deze werkplekken wordt er door de deelnemers gewerkt aan de door ons ontwikkelde producten die verkrijgbaar zijn in de webshop. Ondernemers uit de creatieve maakindustrie dragen wij een warm hart toe. Ben jij een creatieve ondernemer en zou je ontlast willen worden in je productie, dan gaan we graag eens met je om de tafel. Wellicht dat Marché Maché je kan ondersteunen in het productieproces. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

De mensen waar wij ons voor inzetten

De doelgroepen waar wij ons voor inzetten zijn mensen met een arbeidsbeperking, of mensen met een dusdanige afstand tot de arbeidsmarkt die het opdoen van werkritme en werknemersvaardigheden nodig hebben voor verdere ontwikkeling richting de reguliere arbeidsmarkt. Elke dag zetten werkbegeleiders, accountmanagers, trainers en productontwikkelaars zich in om mensen binnen hun traject te helpen groeien.

bekijk collectie
Stempel Marché Maché

Ons team

Het team van Marché Maché haalt zijn energie uit het bedenken van waardevolle concepten. Het motiveren en laten groeien van mensen is waar ons hart ligt. Ben je nieuwsgierig waarom we dit doen? Neem dan eens contact met ons op.

Foto Joke Spaans

Joke Spaans

Accountmanager

Foto Jeffrey Dekens

Jeffrey Dekens

Accountmanager

Foto Enissa Louise

Enissa Louise

Productontwerper/ Creatief begeleider

Foto Miranda van Zonsbeek

Miranda van Zonsbeek

Creatief begeleider

Foto Steven Meijers

Steven Meijers

Marketing & communicatie

Wat kan MVO & SROI voor u betekenen?

Heeft u een aanbesteding gegund gekregen? Dan is de kans groot dat u met het begrip Social Return On Investment te maken krijgt. Marché Maché helpt u graag bij de invulling hiervan. Wanneer u producten van ons afneemt, dan vallen deze kosten geheel onder de door de overheid opgelegde 5% regeling. Een leuk idee om eens te kiezen voor een relatiegeschenk met een verantwoorde herkomst.

Tevens helpen wij u graag aan werknemers die onder de SROI-regeling vallen; dit zijn werknemers met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Een detacheringsconstructie is ook mogelijk via ons. Gedurende het dienstverband kunnen wij de begeleiding op de werkvloer van deze werknemers voor u verzorgen met behulp van een gecertificeerde jobcoach van Het Werk Bedrijf. Zo nemen wij u zorg uit handen en helpt u de maatschappij verder.

neem contact op