Ons verhaal

Marché Maché richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van authentieke lifestyleproducten. De productontwikkelaars van Marché Maché zetten zich continu in om een collectie samen te stellen die aansluit op de geldende trends.

De producten van Marché Maché worden allen vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. We zijn voortdurend op zoek naar unieke grondstoffen waarmee wij ons assortiment kunnen uitbreiden. Al onze producten worden in onze eigen werkplaats met de hand gemaakt. Doordat wij de mensen die bij ons een leerwerktraject volgen een zo breed mogelijk aanbod aan technieken willen aanleren, is ons productaanbod relatief breed en onze collecties klein. Voordeel van deze werkwijze is dat je op deze manier altijd een uniek item in huis haalt.

bekijk collectie

Waarom Marché Maché?

Wij geloven dat iedereen de kans verdient om naar vermogen mee te draaien in de maatschappij. Werk is hierin een essentieel onderdeel. Werk biedt veel meer dan de nodige inkomsten: sociale status en identiteit zijn nauw verweven met het hebben van een baan. Vanuit deze gedachten bieden we minder kansrijke mensen die behoefte hebben aan (tijdelijke) werkbegeleiding de kans zichzelf te ontwikkelen.

Marché Maché is onderdeel van Het Werk Bedrijf. Een organisatie die zich richt op de begeleiding en bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met Marché Maché biedt Het Werk Bedrijf mensen die begeleiding op de werkvloer behoeven een leerwerkplek. Op deze werkplekken wordt er door de deelnemers gewerkt aan de door ons ontwikkelde producten die verkrijgbaar zijn in de webshop. Ondernemers uit de creatieve maakindustrie dragen wij een warm hart toe. Ben jij een creatieve ondernemer en zou je ontlast willen worden in je productie, dan gaan we graag eens met je om de tafel. Wellicht dat Marché Maché je kan ondersteunen in het productieproces. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.